Bonanza – grav etter gull

Introduksjon

Gruvedrift er noe som har eksistert i mange, mange år – faktisk helt siden steinalderen. Det finnes flere forskjellige typer gruvedrift, og på spilleautomaten Bonanza blir du med på jakt etter ulike edelstener som du kan tjene gode penger på. Dette er en litt annerledes spilleautomat som er utviklet av spillprodusenten Big Time Gaming. Spilleautomaten har fem hjul, og antall rader kan justeres når du graver etter skatter i gruven. Det finnes også fire gruvevogner som trilles gjennom gruvegangene, og disse inneholder ulike symboler. Det er hele 117 649 gevinstlinjer på denne spilleautomaten, og det glitrer av fargerike juveler, edelstener og diamanter på spillets hjul.

Bonanza er en spennende og underholdende spilleautomat med god grafikk og flere artige funksjoner. Dessuten er det skikkelig morsomt å gå på jakt etter dyrebare edelstener inne i de dype og mørke gruvegangene. Men det er ikke bare dyre edelstener som kan gi deg fine gevinster på denne spilleautomaten – de glitrende sølv- og gulltallene som spinnes frem har også noen gode overraskelser på lur. Spillets hjul er veldig godt laget til der de spinner frem ulike symbolkombinasjoner slik at du kan vinne gevinster. De minner om steinblokker som blir fjernet etter hvert som du graver deg dypere inn i gruvegangene.

Gevinstlinjer og innskudd

Bonanza er et fargerikt spill med god grafikk, og det inneholder flere spennende detaljer som er typisk for gruvedrift. Symbolene som spinnes frem på spillets seks hjul er forskjellige edelstener i ulike farger, samt tall av gull og sølv. Hver på sin måte kan disse symbolene gi deg gevinster dersom de spinnes frem i vinnende kombinasjoner. Det er fullt mulig å prøve denne spilleautomaten gratis, og prøve deg på litt gruvearbeid før du spiller for egne penger. Her har du bare ett valg når det kommer til innsats, og det er «stake» som kan justeres fra 0,20 og opptil 20 euro.

Tema og design

Det er gruvedrift som er tema på spilleautomaten Bonanza, og da ikke i hvilke som helst gruver – her er du nemlig på jakt etter vakre og dyrebare steiner. Grafikken i spillet er veldig godt laget til, med en grønn og frodig fjellvegg ved gruvens inngang. I bakgrunnen er det også en liten gruvehytte, og en bekk som renner ned langs fjellveggen. Fargene er friske og fine, og det oppleves nesten som å være med på en ekte gruveferd når du hører lydsporet som er satt til spillet. Musikken er lystige cowboytoner, dynamittsmell og gruvevogner som trilles inn i gruvegangene.

Bonusfunksjoner

Bonanza byr på flere gode funksjoner, men det går fort unna når det skal graves etter gull og diamanter. De ulike symbolene i spillet har forskjellige verdier, og spinnes de frem i vinnende kombinasjoner, så vinner du også verdien på symbolet. Men gevinstmulighetene stopper ikke her, spillet har også fire scatter-symboler som gir deg fine overraskelser. Det er bokstavene G, O, L, og D som er scatter-symbolene i spillet (og som du kanskje ser danner disse bokstavene er bestemt ord). Vinner du én eller flere av disse symbolene, vinner du også noen spennende gratisspinn. Dynamitten er selvfølgelig spillets wild-symbol – det skal tross alt sprenges plass til gevinster her.

Fordeler

Bonanza er et gjennomført og underholdende spill som byr på høyt tempo og mange simultane hendelser på skjermen. Men slik er det med aktiv og effektiv gruvedrift som også skal være innbringende. Spillets grafikk er godt laget til med gode animasjoner, detaljerte symboler og tegninger, og også frodige farger som skaper en livlig atmosfære i spillet. Bonanza har flere morsomme funksjoner som kan gi deg gode gevinster dersom du er heldig. Det er også mulig å prøve spillet gratis før du begynner å lete i gruvegangene etter skatter for egne penger. Spillet har også en innbringende multiplikator som kan øke gevinsten din.

Ulemper

Det går ganske fort unna på spilleautomaten Bonanza – både med og uten autoplay. Det er til tider litt vanskelig å følge med på symbolene som spinnes frem på hjulene, og å registrere om det er vinnende kombinasjoner eller ei. Derfor er ikke dette den beste spilleautomaten for nybegynnere eller de som foretrekker å spille i et rolig tempo. Det kan være lurt å prøve spillet gratis før du begynner å spille for egne penger, bare for å se om dette er et spill som passer for deg. Selv om det ligger mange gratisspinn tilgjengelig i spillet, er det ikke alltid like lett å få tilgang til dem.

Oppsummering

Det er mye spennende som ligger gjemt dypt inne i fjellene, og for å finne gjemte skatter fra stein og mineraler må vi ty til gruvedrift. På spilleautomaten Bonanza er det nettopp dette du skal få være med på. Her skal du lete etter vakre juveler og gull langt inne i fjellet, og samtidig få sjansen til å vinne noen gode gevinster. Bonanza er en spilleautomat som er utviklet av spillprodusenten Big Time Gaming, og spillet er både artig og underholdende. Bonanza har få, men gode funksjoner, og med det høye tempoet gjelder det å holde tungen rett i munnen. Bli med på jakt etter edelstener i gruvegangene!