Arabisk atmosfære på Cash Camel

Cash Camel

Cash Camel er en morsom og underholdende spilleautomat der du møter en kamel som gjerne vil ta deg med på en tur til rikdom og fornøyelser. Du møter også på en artig kaktus som har noen fine overraskelser til deg, og det spinnes frem mange andre symboler som er inspirert av den arabiske kulturen. Her dukker det opp både magiske tall og mystiske skapninger i noe som kan minne om et sted i eventyret «Tusen og en natt». Cash Camel er en humoristisk spilleautomat som leveres av den kjente spillprodusenten iSoftBet, og den inneholder fem hjul, tre rader og 20 gevinstlinjer.

«Ut på tur, aldri sur» er et norsk uttrykk, og det er ganske vanskelig å bli sur når du drar ut på tur sammen med den artige og underholdende kamelen på spilleautomaten Cash Camel. Spilleautomaten er humoristisk laget til, og byr på morsomme figurer på hjulene. Grafikken er artig laget til, med gode animasjoner og med et eventyrlig tegneserie-preg. Som navnet på spillet tilsier, så ligger det også litt «cash», altså penger, og venter på deg. Disse kan vinnes når de gøyale figurene spinnes frem i vinnende kombinasjoner. Dette er et enkelt spill med noen få, men gode funksjoner. Du finner både wild- og scatter-symboler på denne spilleautomaten.

Gevinstlinjer og innskudd

Du blir i godt humør når du begynner å spille på Cash Camel. Grafikken er utrolig underholdende, med artige detaljer som er preget av den arabiske kulturen og noe som også kan minne litt om Tusen og en natt. Symbolene som spinnes frem på hjulene er magiske tall og bokstaver med arabisk skrifttype, og det dukker også opp dyr som du kan møte på ute i den arabiske ørkenen. Myntinnsatsen i spillet er én mynt per gevinstlinje, og myntstørrelsen kan justeres fra 0,01 og opptil 1. Avhengig av hvilke symbolkombinasjoner du får, vil en gevinstutbetaling du vinner kunne bli ganget med opptil 500.

Tema og design

På spilleautomaten Cash Camel møter du en artig kaktus som prøver å passe på en vimsete kamel som sløser litt med pengene sine. De er ute på en spennende tur i den arabiske ørkenen, og noen av pengene kamelen roter bort kan faktisk bli dine gevinster – dersom du her heldig og får vinnende kombinasjoner på hjulene. Grafikken i spillet er rett og slett herlig, og hver av de ulike figurene i spillet har sine egne artige uttrykk, og animasjonene er gøyale. Det er tydelig at kaktusen er sjefen, mens kamelen dilter etter. Lyden som er satt til spillet er typisk arabisk musikk, noe som kler spillet godt.

Bonusfunksjoner

Kamelen på spilleautomaten Cash Camel elsker å sløse bort penger, og disse kan du vinne når det spinnes frem vinnende symbolkombinasjoner i spillet. Hvert symbol i spillet har ulike verdier som også gir deg forskjellige gevinster. Kaktusen er litt streng, og liker at pengene blir brukt fornuftig. Han passer derfor også godt som spillets wild-symbol. Kaktusen fungerer som en joker i spillet, men også som et bonussymbol dersom den fyller hele det tredje hjulet i spillet. Her kan det dukke opp noen innbringende gratisspinn. Den artige kamelen er spillets scatter-symbol, og siden han liker å sløse med penger liker han også å gi bort gratisspinn til deg.

Fordeler

Cash Camel er en spilleautomat som byr på mye god underholdning. Du blir straks i godt humør av å spille dette spillet. Du blir med kamelen og kaktusen på en morsom tur i den sandblåste arabiske ørkenen. Grafikken i spillet er humoristisk laget til, der hver av de ulike figurene som spinnes frem på spillets hjul har sine egne morsomme uttrykk. Du finner både wild- og scatter-symboler, i tillegg til en artig bonusfunksjon i spillet. Automaten er også krydret med mange potensielt innbringende gratisspinn. Det er mulig å teste spillet gratis slik at du kan prøve kamelturen i den arabiske ørkenen, før du begynner å spille for egne penger.

Ulemper

Cash Camel er en spilleautomat som kom ut i 2011, og til tross for den gode underholdningen, den morsomme grafikken, samt muligheten til å kunne skreddersy vinnermuligheten til både små- og storspillere, er dette en spilleautomat som med fordel kan spilles mer på av flere spillere. Men kanskje det er ulike årsaker til dette: Cash Camel har nemlig ingen progressiv jackpot. Det finnes likevel noen gode gevinster i spillet, men de er ikke veldig høye sammenlignet med enkelte andre automater. Det finnes heller ingen bonusspill på automaten, eller en egen gambling-funksjon – noe veldig mange andre spilleautomater på markedet har.

Oppsummering

På spilleautomaten Cash Camel skal du være med ut på tur i den arabiske ørkenen sammen med en artig og litt vimsete kamel, og en noe «sjefete» kaktus. De roter seg litt bort, og kamelen sløser bort penger. Disse pengene kan igjen bli dine gevinster dersom du klarer å plukke opp etter ham. Med andre ord skal du hjelpe disse to bestevennene, og kan samtidig tjene litt på hjelpen du gir dem. Grafikken i spillet er underholdende og godt laget til, med artige animasjoner og morsomme figurer. Det finnes både wild- og scatter-symboler i spillet, i tillegg til en spennende bonusfunksjon. Spill Cash Camel og opplev en underholdende ørkentur.