Danger High Voltage – høy spenning fra start til slutt

Introduksjon

Det er den anerkjente spillprodusenten Big Time Gaming som står bak spilleautomaten Danger High Voltage, et spill som i følge produsenten er et av de spillene de har laget som har høyest volatilitet. På denne spilleautomaten blir du møtt av diskokuler, 70-tallsmusikk og mye farger. Spillet har et oppsett med seks hjul, fire rader og så mye som 4096 gevinstlinjer – noe som betyr at du kan forvente deg å vinne gevinster på mange ulike måter. Spillet byr på både wild- og scatter-symboler, i tillegg til ekspanderende wild-symboler som kan dekke hele hjul. Spillet kan også friste med to bonusspill.

Hvor store gevinster du kan vinne på Danger High Voltage avhenger av hvilke symboler som danner vinnende kombinasjoner på hjulene. Symbolet med et hjerte er det mest verdifulle av symbolene, da dette kan gi deg tilgang til bonusspillene dersom det dukker opp tre av dem. Gevinstene dine avhenger også av innsatsen din. Jo mer du satser, jo mer kan du vinne. Spilleautomaten lar deg avgi innskudd av ulike størrelser, noe som gjør at spillet burde passe for de fleste spillere. Dersom du liker diskomusikk, diskokuler og er glad i fargerike spill – da er det verdt å se nærmere på Danger High Voltage!

Gevinstlinjer og innskudd

Danger High Voltage har et oppsett med seks hjul, fire rader og vanvittige 4096 gevinstlinjer. Dette betyr at du kan vinne på 4096 ulike måter. Som nevnt innledningsvis vil gevinstene dine avhenge av hvilke kombinasjoner symbolene dukker opp på hjulene dine. Det er hjertet som er spillets scatter-symbol, og dersom du får tre av disse får du tilgang til én av de to bonusfunksjonene. Det kan også dukke opp to wild-symboler som dekker hele hjulet; «Wild Fire» og «Wild Electricity». Disse vil erstatte alle andre symboler bortsett fra scatter-symbolet. Du kan avgi varierte innsatser på automaten, og justere myntverdien fra 0,20 til 500 per spinn.

Tema og design

Det er ingen tvil om at disko og 70-tallet er spillets tema. I bakgrunnen (bak hjulene) ser du blinkende og skinnende diskokuler og fargerike lys. I bakgrunnen kan du høre sangen «Danger! High Voltage» fra det amerikanske rockebandet Electric Six, og symbolene på hjulene står i stil med musikken. Du vil kunne se både diskokuler, taco, hodeskaller, bjeller, hjerter og de klassiske kortsymbolene Q, K, J og A på hjulene. Mange av symbolene kan relateres til teksten fra sangen. Det kan også dukke opp wild-symboler som erstatter alle andre symboler. Bilde- og lydgrafikken er god, med klare farger og et litt rocka lydspor.

Bonusfunksjoner

Det er spillets bonusfunksjoner som gir deg de største gevinstmulighetene. Disse kan som nevnt utløses ved at du får tre eller flere scatter-symboler på hjulene. Du kan da velge mellom funksjonene «High Voltage Free Spins» og «Gates of Hell Free Spins». Dersom du aktiverer «High Voltage Free Spins» blir du belønnet med 15 gratisspinn. I dette bonusspillet vil det også kunne dukke opp wild-symboler som dekker hele hjulene, samt re-spinn og multiplikatorer som kan gange gevinstene dine med en faktor på opptil 66. Funksjonen «Gates of Hell Free Spins» belønner deg med syv gratisspinn, og muligheten til å re-aktivere opptil 19 gratisspinn. Sticky symboler kan også dukke opp her.

Fordeler

Danger High Voltage er et spennende spill som byr på hele 4096 måter å vinne gevinster på. Grafikken er god, med fargerike og klare symboler og farger. Spillet har et morsomt tema med disko og blinkende lys, så dersom du har en forkjærlighet for 70-tallet er denne spilleautomaten noe for deg. Det er også morsomt at spillet er basert på en sang med samme navn. Spilleautomaten byr også på både wild- og scatter-symboler, så vel som to ulike bonusfunksjoner. Videre er det mulig å spille Danger High Voltage med høy kvalitet på mobile enheter, som mobiltelefon og nettbrett, noe som betyr at du kan spille når/hvor som helst.

Ulemper

Det er ikke mye å utsette på Danger High Voltage, men i likhet med de fleste andre spill finnes det også muligheter for forbedring på dette spillet. Spillet byr blant annet på en jackpot der du kan vinne 50 ganger innsatsen din i gevinst, noe som er vel og bra, men med dette som toppgevinst vil gevinsten din kun bli stor dersom du avgir en høy innsats. For de som liker å satse høyt, og vinne stort, er nok heller ikke dette den mest aktuelle spilleautomaten. Det finnes tross alt mange andre spill med mye høyere gevinstmuligheter. Denne spilleautomaten passer nok best for de som spiller for underholdningens skyld.

Oppsummering

Det er spillprodusenten Big Time Gaming som står bak spilleautomaten Danger High Voltage, et spill som byr på flere funksjoner og mange gevinstmuligheter. På denne spilleautomaten blir du møtt av diskokuler, 70-tallsmusikk og mye farger. Spillet har et oppsett med seks hjul, fire rader og så mye som 4096 gevinstlinjer – noe som betyr at du kan forvente deg å vinne gevinster på mange ulike måter. Spillet byr på både wild- og scatter-symboler, i tillegg til to spennende bonusspill. Spilleautomaten gir deg også varierte innskuddsmuligheter, noe som betyr at spillet passer for de fleste. Dette er spillet for deg som liker disko, farger og gode gevinstmuligheter!