Fruit Warp – en fruktig spilleautomat

Introduksjon

Det finnes utrolig mange spennende og litt annerledes spilleautomater å velge blant, og en av disse er Fruit Warp. Dette er en utrolig morsom spilleautomat som byr på en liten vri. Du blir her med ut i et fargerikt univers der smakfulle frukter svever rundt deg og kan gi deg ganske berikende gevinster. Spilleautomaten Fruit Warp er produsert av den kjente spillprodusenten Thunderkick, og dette er et spill uten de tradisjonelle hjulene og radene. Det er ganske underholdende å se på de ulike fruktene som svever foran deg på skjermen og som kan gi deg ulike gevinster – avhengig av hvordan de kombineres.

Fruit Warp er en spilleautomat som ganske enkelt bare må oppleves, da den gir en helt unik spillopplevelse. Spilleautomaten tiltrekker flere og flere spillere, og årsakene til dette er både den litt annerledes måten å spille på, gode gevinstmuligheter, så vel som artige animasjoner. Denne spilleautomaten er nyskapning på sitt beste. Spillet fungerer på den måten at det svever ulike frukt foran deg på skjermen, og kommer det tre eller flere like frukter vil dette gi deg gevinster. Hver frukt har sin egen verdi, tre bananer kan for eksempel gi deg 20 mynter. Det er mange herlige frukter som kan dukke opp her!

Gevinstlinjer og innskudd

Fruit Warp er en spilleautomat uten de tradisjonelle hjulene, radene og gevinstlinjene. Dette spillet er annerledes og utrolig morsomt sammenlignet det vi er vant til med «vanlige» spilleautomater. På skjermbildet foran oss svever det flere forskjellige frukter, og kommer det tre eller flere like gir dette deg gevinster. Gevinstene varierer litt etter hvilken frukt det er tre eller flere av. Det er mulig å prøvespille denne automaten gratis, slik at du vet hva du begir deg ut på når du begynner å spille for egne penger. Myntinnsatsen er én mynt, mens myntstørrelsen kan justeres fra 0,1 og opptil 100.

Tema og design

«Spis fem frukt om dagen, slik at du får i deg de vitaminene som kroppen din trenger». De fleste av oss har nok hørt dette uttrykket. På spilleautomaten Fruit Warp får du en skikkelig vitamin-innsprøytning, og det er også mer enn bare fem frukter som svever foran deg. Her ser du både stjernefrukt, druer, dragefrukt og jordbær, for å nevne noen. Hver frukt har sin verdi, og svever det inn tre eller flere like frukter, så vinner du gevinster. Gevinstene alene kan fort kjennes som en real vitamininnsprøytning. Fargene i spillet er både klare og sterke, og lydsporet består av glade toner som gjør deg i godt humør.

Bonusfunksjoner

Fruit Warp er en morsom, underholdende og litt annerledes spilleautomat, og det betyr også at den kommer med litt andre bonusfunksjoner enn mange av de tradisjonelle spilleautomatene du kanskje er vant til. Dukker det opp tre like symboler på skjermen, så vinner du gevinsten frukten representerer. Svever det inn fire eller fem like frukter på skjermen blir en bonusfunksjon utløst. De fruktene som gir bonus blir værende i skjermbildet, mens det dukker opp nye som kan gi deg flere gode vinnermuligheter. «Warp Meter» blir aktivert, noe som betyr at det venter flere belønninger. Jo høyere nivå du når i Warp Meter, jo flere gode gevinster kan du vinne.

Fordeler

Det er alltid spennende og morsomt å prøve noe nytt, og Fruit Warp er så absolutt verdt å prøve ut. Dette er en spilleautomat som vil gi deg en helt ny spillopplevelse. Grafikken på spillet er enkel og underholdende, animasjonene er godt laget til, og fruktene som svever inneholder artige og gode detaljer. Det ligger også mange smakfulle gevinster og venter på deg i dette spillet. Designet er enkelt å forholde seg til, og det er lett å komme i gang med spillet – selv om dette er en ny måte å spille på. Det finnes også veiledning i spillet, på flere ulike europeiske språk.

Ulemper

Fruit Warp er nyskapende, og byr på en ny måte å spille på. Derfor kan spillet ved første øyekast virke noe avansert. Det er den ikke, men det kan likevel være vel verdt å prøve ut gratisversjonen av spillet før du begynner å spille for egne penger. Dette er en spilleautomat med få funksjoner. Det dukker ikke opp noen spennende wild- eller scatter-symboler i spillet, som kan gi deg gratisspinn eller lignende. Det finnes heller ikke noe eget bonusspill eller en progressiv jackpot på denne spilleautomaten. Re-spinnfunksjonen kan også bli litt kjedelig i lengden, selv om den også gjør sin nytte i spillet.

Oppsummering

Nytenking og innovative løsninger er ikke å forakte, og på spilleautomaten Fruit Warp er det nettopp dette du får. Du møter svevende frukter i alle dets varianter, og som hver representerer ulike verdier. Svever det inn tre like frukt vinner du den verdien som frukten byr på. Svever det inn fire eller fem like frukter, venter imidlertid et par herlige overraskelser til deg i spillet. Spilleautomaten Fruit Warp er en liten vitamininnsprøytning for sjelen, med både god underholdning og morsomme effekter. Om du ikke har prøvd denne spilleautomaten anbefaler vi deg å prøve den ut. Svev ut i en fargerik og fruktig galakse, og vinn gode gevinster!