Irish Fortune – spill på den irske måten!

Introduksjon

Tror du på lykkebringende gjenstander? Da er spilleautomaten Irish Fortune noe for deg! I dette spillet blir du møtt av både hestesko, firkløvere og andre gjenstander som er kjent for å ha en lykkebringende effekt. Det er den britiske spillprodusenten Inspired Gaming som står bak denne morsomme videoautomaten. Denne klassiske automaten byr på et tradisjonelt oppsett med fem hjul, tre rader og ti gevinstlinjer. Spillet er spennende, og du kan motta både wild- og scatter-symboler, så vel som multiplikatorer og bonusfunksjoner. Spillet kan også spilles på både mobil og nettbrett, noe som gjør at du kan ta med deg moroa over alt.

Når du spiller på Irish Fortune kan du også avgi innsatser av ulike størrelser, noe som gjør at automaten burde passe de fleste spillere – uansett motivasjonsgrad eller tykkelse på lommeboken. Spillets tradisjonelle og enkle oppsett gjør også dette til en brukervennlig spilleautomat, noe som forsterker inntrykket vårt av at denne automaten er for alle og enhver. Funksjonene er ikke avanserte, men tjener til sitt formål som er å underholde deg. Dersom du drømmer om gullgryter, hestesko og lykke – da burde du se nærmere på denne fantastiske, men samtidig enkle, spilleautomaten. Kanskje du til og med vinner et par flotte gevinster?

Gevinstlinjer og innskudd

Som nevnt innledningsvis har Irish Fortune et klassisk oppsett med sine fem hjul, tre rader og ti gevinstlinjer. På hjulene dukker det opp symboler, og disse vil kunne gi deg gevinster avhengig av i hvilke kombinasjoner de lander på. For eksempel vil fem firkløvere kunne gi deg en gevinst på 500 kroner, mens fire hestesko vil gi deg 200 kroner. Hold utkikk etter det ekspanderende wild-symbolet, i form av en vakker dame, for dette vil erstatte andre symboler slik at du lettere får vinnende kombinasjoner. Scatter-symbolet er et bilde hvor det står «Irish Fortune». Myntstørrelsen kan justeres fra 0,02–20, og minste innsatsnivå er én mynt per gevinstlinje.

Tema og design

Det er ikke tvil om at det er Irland og irsk lykke som er tema på spilleautomaten Irish Fortune. Bakgrunnsfargen er (ikke overraskende) grønn med en ramme av gull, noe som er de klassiske fargene vi forbinder med irsk kultur, og irske puber. På hjulene dukker det opp symboler som på et eller annet vis kan relateres til Irland, eller irsk lykke. Du finner både firkløvere, hestesko, en grønn edelsten, gylne harper, en gullkjerre, samt klassiske kortsymboler som A, Q, K og J. Grafikken er ikke banebrytende, men heller ikke dårlig. Fargene er imidlertid både klare og lystige. Dette er en automat du blir i godt humør av.

Bonusfunksjoner

Irish Fortune er en ganske enkel spilleautomat, men spenningen holdes oppe med noen få – men nokså spennende – funksjoner. Spillets wild-symbol er en rødhåret dame, og dette symbolet vil erstatte alle andre symboler utenom bonussymbolet. Dette gjør at du lettere kan få gevinstgivende kombinasjoner på hjulene. Wild-symbolet kan også ekspandere og dekke et helt hjul, slik at det gir utslag på alle gevinstlinjene. Bonussymbolet er en gryte med gull, og dersom du får mellom tre og fem av disse vil du bli belønnet med gevinster på opptil 50 ganger innsatsen din, samt 12 gratisspinn. Fem scatter-symboler, altså symbolet «Irish Fortune», vil belønne deg med 1200 kroner.

Fordeler

Irish Fortune er et ukomplisert og brukervennlig spill, noe som gjør at spillet burde passe de fleste. Funksjonene er enkle, men samtidig spennende nok til at du vil fortsette å spille på automaten. Du finner både wild-, scatter-, og bonussymboler på hjulene, og disse hjelper deg å vinne gevinster. Dersom du får tre eller flere bonussymboler på hjulene, vil du bli belønnet med en gevinst på 2–50 ganger innsatsen din, i tillegg til 12 gratisspinn. Dette kan med andre ord utgjøre en anstendig gevinst, spesielt dersom du satser mer enn minstebeløpet som innsats. Ellers har spillet grei grafikk, og et koselig tema med lykkebringende symboler.

Ulemper

Det at spillet er så enkelt, kan nok også oppleves som en ulempe for enkelte. Dersom du er vant med avanserte videoautomater med krystallklar grafikk og moderne funksjoner, så vil kanskje Irish Fortune oppleves som litt gammeldags og utdatert. Dette er heller ikke en automat som passer storspillere særlig godt, da premiene er relativt små, og det finnes heller ingen progressiv jackpot i spillet – eller en ordinær jackpot for den saks skyld. Automaten passer helst spillere som kan nøye seg med et lavere innsats- og gevinstnivå, og de som spiller for moro skyld. Automaten passer også dem som er glad i Irland og lykkebringende symboler.

Oppsummering

Spilleautomaten Irish Fortune er midt i blinken for deg som jakter lykken! I dette spillet blir du møtt av både hestesko, firkløvere og andre gjenstander som er kjent for å ha en lykkebringende effekt. Det er den britiske spillprodusenten Inspired Gaming som står bak denne morsomme videoautomaten. Irish Fortune byr på et tradisjonelt oppsett med fem hjul, tre rader og ti gevinstlinjer, og er en enkel og ukomplisert automat. Spillet er likevel spennende, og du kan motta både wild- og scatter-symboler, så vel som multiplikatorer og bonusfunksjoner i spillet. Spillet kan spilles på både mobil og nettbrett, slik at du kan ta med deg moroa over alt.