Kaiju – spill og sci-fi i skjønn forening Kaija

Introduksjon

Dersom du er fan av science fiction og monstre som Godzilla, da er spilleautomaten Kaiju verdt å se nærmere på! «Kaiju» betyr rett og slett «merkelig monster» på japansk, og dette er absolutt et passende navn på denne mesterlige automaten, som er laget av spillprodusenten ELK Studios. Her blir du møtt av enorme og monstrøse skapninger, som nesten kan minne litt om en hybrid av et romvesen og en drage. Du blir også møtt av klassiske japanske animasjonsfigurer, også kjent som «anime». Det er imidlertid ikke bare grafikken som imponerer oss på spillet Kaiju, funksjonene er nemlig vel så spennende!

På Kaiju inntar du rollen som HA-42, kyborgen som kan forflytte seg i lysets hastighet. HA-42 får sin energi fra en kjernereaktor, og målet hennes er å jakte på monsteret Kaiju for deretter å uskadeliggjøre ham. Dette gjør hun ved å få tak i de store edelstenene monsteret bærer, slik at Kaiju kan gå tilbake i dvale. Denne actionfylte spilleautomaten byr på fem hjul, tre rader og hele 7776 måter å vinne gevinster på gevinstlinjene. I tillegg kan du la deg underholde av wild- og scatter-symboler, et bonusspill med gratisspinn, og håpet om å vinne maksimalgevinsten på 130 440 mynter. Bli med på et futuristisk eventyr!

Gevinstlinjer og innskudd

Som nevnt innledningsvis, byr spilleautomaten Kaiju på et oppsett med fem hjul, tre rader og gevinstlinjer som lar deg vinne på utrolige 7776 ulike måter. Antallet gevinstlinjer du spiller på vil kunne variere i løpet av spillets gang. Før du begynner å spille kan du også avgi varierte innsatser på automaten. Myntverdien kan nemlig justeres fra 0,20 til 100 euro, noe som vil si at du kan spille for mellom 2 og 1000 kroner per spinn. Dette betyr at de fleste vil kunne finne et innsatsbeløp som de er komfortable med på Kaiju, og som passer deres ambisjonsnivå eller lommebok.

Tema og design

Spilleautomaten Kaiju har et gjennomført og fargerikt tema med monstre og typisk japansk anime. Monstrene minner om noe som kan være hentet ut fra den klassiske skrekkfilmen «Alien» fra 1979, blandet med fargerike drager. Spillet har et moderne og futuristisk preg, med mørke, men klare farger – noe som for øvrig kler spillets tema svært godt, og som skaper den riktige (og litt uhyggelige) stemningen. På hjulene finner du fargesterke edelstener, futuristiske bankkort og animasjonsfigurer. Spillet har også et wild-symbol, i form av et blått triangel som ser ut som en laser, og et scatter-symbol, i form av kyborgen, HA-42.

Bonusfunksjoner

Spilleautomaten Kaiju byr på actionfylt underholdning, og både wild-symboler, scatter-symboler og bonusfunksjonen «Battle Bonus» sørger for å holde spenningen på topp. Sistnevnte aktiveres ved å få scatter-symboler på hjulene 2, 3 og 4. Bonusspillet starter med at du mottar syv gratisspinn, og deretter skal du bekjempe én av de tre Kaiju-monstrene ved å avfyre laserstråler. Dette medfører at hjulene ekspanderer, og for hvert hjul som utvides mottar du enda et nytt gratisspinn, samtidig med at antallet gevinstlinjer øker. Monsteret er bekjempet når alle hjulene har ekspandert, og det står K-A-I-J-U på dem. Du får da også et sticky wild-symbol som varer gjennom hele gratisspinn-runden.

Fordeler

Det er mye positivt å si om Kaiju. Det er et moderne og actionfylt spill, som byr på god grafikk og spennende underholdning. ELK Studios er flinke til å produsere automater med gode bakgrunnshistorier, og det har de i aller høyeste grad klart med denne spilleautomaten også. Når du starter spillet får du en utfyllende historie, noe som gjør at spillet blir ekstra spennende. Grafikken er av høy kvalitet, og animasjonene er tydelige og gjennomførte. I tillegg byr Kaiju på spenning gjennom både wild- og scatter-symboler, så vel som den spennende bonusfunksjonen «Battle Bonus». Spilleautomaten har også en brukbar RTP på 96,3 %, samt høy volatilitet.

Ulemper

Dette er en svært tematisk spilleautomat, og dersom du ikke er så glad i japanske animasjoner og overnaturlige monstre, så er kanskje ikke denne spilleautomaten ditt beste alternativ. Det er nok også mange spillere, og da spesielt storspillere, som vil savne en progressiv jackpot – eller en jackpot i det hele tatt. Dette er nemlig noe Kaiju mangler. Toppgevinsten som kan vinnes er 130 440 mynter, noe som er bra, men det kan ikke sammenlignes med de største gevinstene du finner på mange andre spilleautomater. Men dette blir bare bagateller, for totalt sett er Kaiju et skikkelig bra spill som har det meste du kan kreve av en spilleautomat.

Oppsummering

Den actionfylte spilleautomaten Kaiju er produsert av ELK Studios, og byr på mye god underholdning. I begynnelsen av spillet blir du servert en spennende bakgrunnshistorie, noe som gjør jakten på de fryktinngytende monstrene, eller Kaiju’ene, enda mer intens. Du inntar rollen som heltinnen HA-42, og oppdraget ditt er å bekjempe disse skapningene. Spillet har god grafikk, skarpe farger og japansk stil med flotte animasjoner. Ved å spille på automatens fem hjul, tre rader og mangfoldige gevinstlinjer, kan du vinne flotte gevinster. Kaiju har både wild- og scatter-symboler, samt et spennende bonusspill. Dersom du er glad i actionfylte spill og fryktinngytende monstre – da er Kaiju verdt å se nærmere på!