The Legend of Big Foot – et innholdsrikt spill

Introduksjon

Spilleautomaten The Legend of Big Foot er utviklet av spillprodusenten Barcrest, og handler om den legendariske skapningen Bigfoot, også kjent som «Storfot» eller «Sasquatch». I dette spillet blir du med på en eventyrlig reise ut i villmarken, der du skal lete etter denne sky skapningen, og samtidig får du muligheten til å vinne gode gevinster. Spillet kan friste med både en gratisspinnfunksjon, wild- og scatter-symboler, samt fem ulike Big Foot Sightings-minispill. Du kan også spille med en såkalt Big Bet-funksjon. Dette er spillet for deg som er eventyrlysten og glad i funksjonsrike spill, så vel som spennende myter.

The Legend of Big Foot gir deg dog mer enn bare spennende funksjoner. Spillet er nemlig også en drøm for øyet, med sine sterke og klare farger, så vel som innbydende spillhjul. Automaten gir deg også et bredt spekter av innsatsmuligheter, noe som betyr at spillet burde passe for de aller fleste spillere – uavhengig av innsatsvilje og motivasjonsnivå. Automaten er også ganske klassisk oppbygget, med sine fem spinnende hjul, fordelt over tre rader. Bli med ut i villmarken og se om du finner Bigfoot. Dersom du har hellet med deg kan du stikke av med en god slump med penger!

Gevinstlinjer og innskudd

Spilleautomaten The Legend of Big Foot byr på fem hjul, tre rader samt mellom 10 og 20 gevinstlinjer. Dersom du spiller for mindre enn 2 pund per spinn, så spiller du med ti gevinstlinjer, men dersom du spiller for mer enn 2 pund, så aktiveres alle 20 gevinstlinjene. Spillet har også varierte innsatsmuligheter der du kan justere myntverdien fra 0,10 til 300 – per spinn. Disse innsatsmulighetene gjelder på alle enheter, altså mobiltelefon, nettbrett og PC. De varierte innsatsmulighetene gjør at spillet bør passe for de fleste spillere, enten du spiller forsiktig eller er en storspiller som satser stort.

Tema og design

At spilleautomaten The Legend of Big Foot handler om nettopp Bigfoot, kommer neppe som en overraskelse. Det som imidlertid overrasker oss er den klare og fargerike grafikken på spillet. I bakgrunnen kan du skimte snødekte fjell, grønne gress og høye grantrær. Rett og slett et slikt sted skapningen Bigfoot sannsynligvis ville bodd på, dersom han eksisterte. Spillets logo bryter mot den litt kalde bakgrunnen med sine varme farger som gull, oransje og rød. På spillets hjul finner du symboler som klassiske kortsymboler (Q, K, A og J), samt diverse dyr som bor i skogen. Det er Bigfoot selv som er spillets wild-symbol, mens de blå symbolene er scatter-symboler.

Bonusfunksjoner

The Legend of Big Foot byr på mange spennende gevinstmuligheter og funksjoner. Hvilke gevinster du kan vinne avhenger av hvilken kombinasjon symbolene dukker opp i på hjulene. Dersom du for eksempel får fem symboler med en ulv på tvers av en gevinstlinje, vil du vinne 30 ganger innsatsen din. Wild-symbolet, altså Bigfoot selv, erstatter andre symboler og hjelper deg å få vinnende kombinasjoner. Bigfoot kan dukke opp når som helst i basisspillet og utløse én av fem mini-bonusfunksjoner. Disse funksjonene innebærer både re-spinn og wild-hjul, samt utbytting av symboler. Scatter-symbolet, altså det blå symbolet med et fotspor, kan hjelpe deg å aktivere gratisspinn-funksjonen som kan spilles på seks nivåer.

Fordeler

Denne spilleautomaten byr på mye god underholdning, fra start til slutt. The Legend of Big Foot er raus med funksjonene, og du kan se frem til både wild- og scatter-symboler, i tillegg til et flust av bonusfunksjoner. Spilleautomaten byr på et spennende tema som fascinerer mange av oss; nemlig legenden Bigfoot. Denne mystiske apelignende skapningen sies å leve i de nordamerikanske fjellene, og mange påstår å ha observert den. Det er alltid spennende å ta del i et eventyr som er basert på myter fra virkeligheten. Spillet har også god grafikk, med krystallklare farger og flotte animasjoner. Det er også mulig å vinne en anstendig jackpotgevinst, med litt flaks.

Ulemper

Noe som kan virke litt skremmende med The Legend of Big Foot er de mange bonusfunksjonene som finnes i spillet. Spillere som foretrekker enkle automater med kanskje én eller to funksjoner, vil kanskje synes at det blir innviklet å holde styr på alle funksjonene på denne automaten. Dette handler egentlig mest om smak og behag, og for andre vil mange bonusfunksjoner bare være et stort pluss. Spillet har også en grei jackpot, men den kan ikke sammenlignes med det største jackpotene som finnes på diverse andre spilleautomater. Ellers er det lite å utsette på spillet, bortsett fra det noe irriterende lydsporet.

Oppsummering

Spilleautomaten The Legend of Big Foot er utviklet av spillprodusenten Barcrest. Spillets tema er den legendariske skapningen Bigfoot, som kan minne om en stor apekatt. I dette spillet blir du med på en eventyrlig reise ut i villmarken, der du skal lete etter denne sky skapningen, og samtidig får du muligheten til å vinne gode gevinster. Automaten kan friste med både en gratisspinnfunksjon, wild- og scatter-symboler, samt fem ulike minifunksjoner. Du kan også spille med en såkalt Big Bet-funksjon. Dette er spillet for deg som er eventyrlysten og glad i funksjonsrike spill, så vel som spennende myter og gode gevinster.