Magic Mirror Deluxe 2 – bli med på eventyr

Introduksjon

Videoautomaten Magic Mirror Deluxe 2 er produsert av spillutvikleren Merkur, og byr på et eventyrlig tema. I følge historien er det mulig å hoppe inn i det magiske speilet, og dermed entre en alternativ virkelighet. Dette er oppfølgeren til et annet spill fra samme selskap, som lar deg fortsette på eventyret. Automaten byr på fem gullbelagte hjul og ti faste gevinstlinjer. Dette spillet gir deg både wild- og scatter-symboler, gratisspinn og en autospill-funksjon. Spillet har ingen progressiv jackpot, men det er likevel fullt mulig å vinne gode gevinster. Dersom du er glad i eventyrlige spilleautomater og vakker grafikk – da er det verdt å se nærmere på dette spillet!

Spillets symboler er vakre og det dukker opp symboler av både lav og høy verdi på hjulene. Symbolene som har minst verdi er de klassiske kortsymbolene, men det dukker også opp mer verdifulle symboler som prinser, prinsesser, solur, ringer og enhjørninger. Det magiske speilet har to funksjoner i spillet – det er både et wild- og et scatter-symbol. Spillet byr også på varierte innsatsmuligheter, noe som gjør at spillet skal passe for både små- og storspillere. Bli med på et landlig eventyr og opplev spillets krystallklare grafikk selv. Kanskje du blir den heldige vinneren av toppremien på 50 000 mynter?

Gevinstlinjer og innskudd

Magic Mirror Deluxe 2 har et oppsett som kler spillet godt, med fem hjul, tre rader og ti faste gevinstlinjer. Hjulene er dekorert med flotte symboler. De klassiske kortsymbolene Q, J og 10 kan gi deg gevinster på opptil 1000 mynter, dersom det dukker opp fem like symboler på hjulene. Dersom det dukker opp fem like av kortsymbolene A eller K, kan du vinne 1500 mynter. Spillets øvrige symboler – prinsessen, soluret, enhjørningen og ringen – betaler høyere gevinster. Fem prinsesser på hjulene vil gi deg hele 50 000 mynter. Myntverdien kan justeres fra 0,10–20, noe som betyr at du kan avgi både små og store innsatser.

Tema og design

Det er et eventyrpreget tema på Magic Mirror Deluxe 2. Du blir møtt av en vakker og landlig bakgrunn med en blå og oransje himmel, grønt gress og et klassisk prinsessetårn. Spillets logo har et litt keltisk preg, og du får nesten følelsen av at du befinner deg i landlige, irske omgivelser mens du spiller. Spillets symboler kler temaet godt, og det dukker opp både magiske løve-speil, en vakker prinsesse, ringer, solur og en hvit enhjørning på hjulene. I tillegg til dette finner du de klassiske kortsymbolene i fargene grønn, blå, gul, rød og lilla. Spillets lydspor er ganske monotont og kan med fordel skrus av.

Bonusfunksjoner

Det magiske speilet er spillets wild-symbol. Dette symbolet kan erstatte alle andre symboler i spillet, slik at vinnende kombinasjoner lettere dannes. Speilet fungerer også som spillets scatter-symbol, og dette betyr at dersom det dukker opp tilstrekkelig mange speil på hjulene – det vil si tre eller fler – så vinner du ti gratisspinn. Et tilfeldig utvalgt symbol vil så fungere som et scatter-symbol når det dukker opp på skjermen, og dette vil ekspandere slik at det dekker hele hjulet. Dette betyr at du får gevinster når to eller tre symboler dukker opp. Det finnes også en gambling-funksjon i spillet hvor du får mulighet til å doble gevinstene dine.

Fordeler

Magic Mirror Deluxe 2 kan skilte med flott grafikk med vakre animasjoner og god fargebruk. Spillets tema er eventyrlig – og tidløst – med prinsesser, magi og gylne detaljer. Dette er et tema vi aldri blir lei! Automaten lar deg også avgi innsatser i ulike størrelser, noe som teller positivt. Dette betyr at spillet kan spilles av de fleste, uansett tykkelse på lommebok eller ambisjonsnivå. Det er også få, men morsomme, funksjoner i spillet: Du kan vinne flere gratisspinn, samt få muligheten til å doble gevinsten din dersom du tipper riktig farge (svart eller hvit) på et kort, med spillets gambling-funksjon.

Ulemper

Det at spillet Magic Mirror Deluxe 2 har så få funksjoner, kan også telle negativt – i hvert fall dersom du foretrekker avanserte spilleautomater med mange funksjoner. Det finnes heller ingen progressiv jackpot i spillet, noe mange spillere helt sikkert vil savne. Det meste du kan vinne er 50 000 mynter, eller 100 000 – dersom du har flaks med gambling-funksjonen slik at du får doblet gevinsten. Dette er ikke mye sammenlignet med mange andre spilleautomater. Derfor passer nok dette spillet best for deg som spiller mest for moro skyld, og som kan nøye deg med litt mindre gevinster. Ellers er spillets RTP noe lav, med sine 95,63 %.

Oppsummering

Spillet Magic Mirror Deluxe 2 er produsert av Merkur, og byr på et eventyrlig tema. Her finner du både prinsesser, solur, enhjørninger, ringer og et magisk speil som symboler på hjulene. Spillets wild-symbol, speilet, hjelper deg å oppnå vinnende kombinasjoner ettersom det erstatter alle andre symboler. Det magiske speilet fungerer også som et scatter-symbol, og dersom det dukker opp tre eller flere blir du belønnet med ti gratisspinn. Du kan også finne en gambling-funksjon som gir deg muligheten til å doble gevinster. Spillet har få funksjoner, og toppgevinsten på 50 000 mynter er ikke blant de største på markedet. Likevel er spillet morsomt, og byr på flott grafikk.