Moon Princess – farger, glitter, gevinster og herlig månestøv

Introduksjon

Fullmånen er et vakkert skue, og den blir enda vakrere når den flotte måneprinsessen dukker opp. Noen sier også at fullmånen kan oppfylle dine ønsker og drømmer. På spilleautomaten Moon Princess kan mange drømmer gå i oppfyllelse dersom du vinner noen av de gode gevinstene som prinsessen på månen tryller frem til deg. Moon Princess er en underholdende, vakker og morsom spilleautomat som er produsert av den kjente spillutvikleren Play’n GO. Dette er en automat som inneholder fem hjul, fem rader og 27 gevinstlinjer, samt vakre prinsesser som kan gi deg gode gevinster. På Moon Princess kan du vinne opptil 5000 ganger innsatsen din.

Spilleautomaten Moon Princess bygger på en japansk historie om et lite pikebarn som ble funnet forlatt i bambusskogen. Det var et barnløst ektepar som fant pikebarnet, og de oppdro henne som sitt eget. Men i følge historien hørte dette vakre barnet til på månen, og hun lengtet også tilbake til sin hjemby der. Grafikken i spillet er også inspirert av japanske tegninger og animasjoner, og er flott laget til med vakre illustrasjoner. Det vil dukke opp tre prinsesser i spillet som kan gi deg ganske mange gode gevinster. Moon Princess byr imidlertid også på flere andre spennende og gode funksjoner som kan trylle frem gevinster.

Gevinstlinjer og innskudd

Moon Princess er en vakker spilleautomat som kan gi deg mange spennende symbolkombinasjoner og vinnermuligheter. Symbolene som spinnes frem på spillets hjul er krydret med både kjærlighet, lykke, stjerner, måner og selvfølgelig de tre ulike prinsessene som hver på sin måte kan bringe deg hell og lykke i spillet – takket være sine magiske og fortryllende krefter. Myntinnsatsen kan justeres fra én mynt per gevinstlinje og opptil 20 mynter. Myntstørrelsen kan justeres fra 0,2 og opptil 100. Og når du da kan vinne opptil 5000 ganger innsatsen din, betyr det at det er gevinster å hente i spillet – nesten uansett hva du satser.

Tema og design

Moon Princess er inspirert av et japansk eventyr som handler om et lite pikebarn som ble funnet forlatt i en bambusskog. Grafikken og designet i spillet er også inspirert av japansk kultur. Symbolene som spinnes frem på hjulene er vakre og bærer preg av prinsessetema, så vel som fullmånen og dens lykkebringende effekt. Fargene er duse, men klare, og spillet skaper assosiasjoner til behagelige drømmer. Lyden som er satt til spillet er Japan-inspirert musikk kombinert med myke klirr fra gevinstene du vinner. Det er også satt til et lydspor som forteller deg hvor flink du er underveis i spillet, noe som kan øke selvtilliten til enhver spiller.

Bonusfunksjoner

Moon Princess byr på flere funksjoner og gratisspinn (sistnevnte fås når alle symbolene forsvinner). Du vinner når du får tre like symboler på rad, og du vinner da verdien det aktuelle symbolet representerer. De tre prinsessene som er på spillet kommer med funksjonen Girl Power, som kan gi deg ulike gevinster avhengig av hvem av dem du møter på. Prinsessene kan by på følgende funksjoner: Love, hvor et symbol byttes ut. Star, der et eller to symboler legges til. Og Storm, der to symboler forstørres i tillegg til at nye symboler detter på plass. Prinsessene er spillets bonussymboler, mens månen er spillets wild-symbol, og kan erstatte andre symboler.

Fordeler

Moon Princess er en vakker og eventyrlig spilleautomat som bygger på et japansk eventyr. Grafikken i spillet er god og detaljert med klare og duse farger, noe som gir spillet en drømmende effekt. Dette er en spilleautomat som inneholder flere gode funksjoner, og det er vanskelig å ikke vinne noe i dette spillet. Måneprinsessene som dukker opp i spillet gjør sitt ytterste for å gi deg gode gevinster. Du kan også prøve spillet gratis før du velger å spille for egne penger, og om du liker spillet kan du laste det ned til din mobiltelefon eller ditt nettbrett – og håpe at fullmånens prinsesser bringer deg lykke.

Ulemper

På mange måter kan det virke som om Moon Princess er en spilleautomat som er spesielt laget for de som elsker eventyr og prinsesser, selv om alle som ønsker det kan spille på dette spillet. Temaet kan kanskje bli litt barnslig og med litt vel mye prinsesse-preg for enkelte spillere. Moon Princess har flere gode funksjoner, men det kan være en fordel å faktisk prøve spillets gratisfunksjon før du velger å spille for egne penger, slik at du får en god oversikt over hvordan spillet fungerer. Det finnes heller ingen progressiv jackpot i spillet, men det er likevel mulig å vinne ganske gode gevinster.

Oppsummering

Fullmånen byr på mystikk, og dette vil du kunne oppleve når du begynner å spille på Moon Princess. Dette er en underholdende og eventyrlig spilleautomat der tre prinsesser fra månen prøver å gjøre sitt aller beste for å gi deg gevinster i spillet. Spillet bygger i utgangspunktet på et japansk eventyr, og inneholder også Japan-inspirert grafikk og musikk. Moon Princess er en spilleautomat som er laget av Play’n GO, og det er faktisk mulig å vinne opptil 5000 ganger innsatsen din i spillet. Dette er et spill med flere gode funksjoner, og med mange herlige gevinster. Ta sjansen og dra ut på en eventyrlig opplevelse med Moon Princess.