Pink Elephants

Introduksjon

Pink Elephants er en spilleautomat fra de talentfulle utviklerne i Thunderkick, og her har de virkelig sluppet fantasien løs. Navnet kan virke litt misvisende når du først åpner spillet, for her er det noen muldvarp-lignende dyr som dukker opp hyppigst på hjulene. De har ulike fargerike bakgrunner og ansiktsmaling som matcher denne. Men det dukker også opp en rosa elefant på hjulene, og dette er spillets høyest utbetalende standardsymbol. Derfor er dette selvfølgelig et ettertraktet symbol, og derav opphavet til spillets navn. I spillet Pink Elephants kan du spinne frem rosa elefanter, fargerike muldvarper og noen spennende bonussymbol.

Thunderkick er en spilleverandør med mange kjente spill i sitt repertoar, som blant annet Birds on a Wire, Sunny Scoops og Not Enough Kittens. Mange av disse har et unikt og utradisjonelt oppsett, men på Pink Elephant har de valgt å gå tilbake til det litt mer klassiske – selv om spillet er langt fra tradisjonelt. Thunderkick er og kjent for fantastisk design og gjennomførte tema, og dette stemmer også for denne rosa elefant-automaten. Spillet er både enkelt og mystisk, og byr på mye mer enn det kan virke som ved første øyekast. Les videre for å lære mer om spillets funksjoner.

Gevinstlinjer og innskudd

Mange Thunderkick-automater har et unikt oppsett uten tradisjonelle hjul og rader, og selv om Pink Elephants har et fast oppsett, er det ikke klassisk: Spillet har nemlig hele seks hjul og fire rader, noe som gjør spillskjermen litt større enn mange andre spilleautomater. Det som er enda mer unikt er at dette litt større oppsettet byr på hele 4096 gevinstmuligheter. For å vinne må du først gjøre en innsats, og da er det bare til å velge sum per spinn, fra 0,1 til 100 euro. Det er også mulig å prøve spillet gratis før du satser egne penger.

Tema og design

Pink Elephant er en spennende og mystisk miks av muldvarper med ulike mønstre, den ettertraktede rosa elefanten og de klassiske kortsymbolene J, Q, K og A fargerikt risset inn på noen steiner. Det hele utspiller seg i en øde ørken, hvor du kan se ildfluer fly rundt et bonustre og luftspeiling i bakgrunnen. Det er som om eventyret foregår under jorden, hvor dyrene gjemmer seg og skaper gode gevinster. Elefant-hodet glitrer og gynger grasiøst mens det venter på hjulet, og de ulike muldvarpene har alle sine egne særpreg som kommer frem gjennom små animasjoner. I bakgrunnen kan du høre en mystisk stemningsmusikk med noen unike instrumenter og dyrelyder.

Bonusfunksjoner

I tillegg til standardsymbolene, har Pink Elephants noen ettertraktede bonussymboler som kan øke gevinstmulighetene. Spillets wild-symbol er en stor, lilla «W». Dette symbolet er dermed lett å få øye på, og kan være godt til hjelp. Det kan nemlig erstatte alle normale symboler og dermed skape gevinstkombinasjoner. Spillets scatter-symbol er en skinnende peanøtt med grønn bakgrunn. Dersom det dukker opp tre eller flere slike symboler utløses bonusspillet med gratisspinn. Spillet har også et «mystery» scatter-symbol, og et bonusspill. I bonusspillet skal du samle opp elefant-symboler for å fylle opp en måler, og når den er fylt opp venter det gratisspinn.

Fordeler

Pink Elephants er en spennende spilleautomat med et unikt design, tema og oppsett. Med flere rader og hjul, og hele 4096 gevinstkombinasjoner, kan spillet resultere i store utbetalinger. De mange bonussymbolene hjelper deg på vei, med wild-symbol, scatter-symbol, mystery scatter-symbol og et bonusspill. Her er det mange gratisspinn å hente. Den glitrende, rosa elefanten kan også gi noen gode gevinster, samt de søte muldvarpene som dukker opp på hjulene. Alle symbolene har flott grafikk og fine animasjoner, noe som gir spillet et gjennomført design. Spillet passer også for de fleste, ettersom innsatsen strekker seg fra 0,1 til 100 euro per spinn.

Ulemper

Selv om Pink Elephants er et sjarmerende og flott spill, kan det virke litt forvirrende. Det større oppsettet gjør det litt vanskeligere å følge med på hva som skjer, og med over 4000 gevinstkombinasjoner kan det virke umulig å vite hva som gir gevinst og ikke. Det spinnes frem mange ulike symboler, og det kan bli vanskelig å følge med på hva som skjer. Temaet virker også litt «tilfeldig», med veldig mange forskjellige symboler og elementer i ett. Spillet heter Pink Elephants, men handler mest om muldvarper og nøtter. Spillet har heller ingen jackpot, for de som foretrekker dette.

Oppsummering

Pink Elephants er et unikt spill i ekte Thunderkick-stil. Her er oppsettet større, gevinstlinjene flere og symbolene unike. Med hele 4096 gevinstkombinasjoner tilgjengelig er det store muligheter for en gevinst eller to, og spillets ulike bonussymboler og -spill hjelper definitivt på. De søte dyrene som spinnes frem på hjulene har flotte animasjoner, og hele spillet har klare farger og en upåklagelig grafikk. Spillet er ganske enkelt å sette seg inn i, og byr på stor variasjon i innsats. Dermed passer spillet for både små- og storspillere, og kan til og med prøves gratis før du satser dine egne penger.