Reactoonz – morsomme skapninger og figurer

Reactoonz

Den morsomme og underholdende spilleautomaten Reactoonz kom ut høsten 2017, og har allerede blitt en populær spilleautomat. Det er den kjente spillprodusenten Play’n GO som står bak dette underholdende spillet, som er krydret med mange rare skapninger og figurer som kan minne litt om romvesener. Play’n GO satser for tiden på nytenking og nye måter å spille på, og de har flere spennende spilleautomater med nye og artige funksjoner – Reactoonz er en av disse. Dette er en spilleautomat som kommer uten hjul og gevinstlinjer, men med et 7×7 brett hvor premiene fås ved fem eller flere symboler i klynger.

Reactoonz er underholdende å spille på, og med sin litt ekstraordinære funksjon er det vanskelig å legge spillet fra seg. De morsomme skapningene som dukker opp på spillet gir spillet god underholdningsverdi med sine glade farger og rare uttrykk. De dukker opp med både ett, to og tre øyne, og noe som ser ut som horn på hodet. Denne spilleautomaten har heller ikke de ordinære gevinstlinjene som vi er vant med fra de fleste spilleautomater, her får du nemlig gevinster når like symboler dukker opp i en klynge. Spillet har få, men gode funksjoner, og spillets oppsett og muligheter gjør på mange måter nytten.

Gevinstlinjer og innskudd

Reactoonz er lagt opp som et spillbrett med syv rader og syv rekker. Spillet har ikke de tradisjonelle gevinstlinjene som du gjerne er vant med, men har i stedet klynger med like symboler som gir gevinster. Når du «spinner» uten å få gevinster kan du være heldig å få tilfeldige wild-symboler. Spillet har også en funksjon som kalles Quantum Leap. Denne funksjonen lades opp når du har vunnet på 25 symboler, og kan lades fem ganger. Den femte gangen den lades opp utløser du Gargantoon. Gargantoon deler seg opp i flere wild-symboler som kan gi deg store gevinster. Innsatsen kan justeres fra 0,20 til 100 mynter per spinn.

Tema og design

Reactoonz er en spilleautomat der figurene på sett og vis minner om utenomjordiske skapninger med litt forskjellige funksjoner basert på antall øyne, farger og horn de har på hodene. De har ulike funksjoner i forhold til hvilke verdier de kan gi deg når du vinner i spillet. Klarer du å samle like figurer i klynger vinner du gevinster. Grafikken i spillet er enkel, designet er lett å forholde seg til, og spillet er utformet nesten som et rutenett. Figurene er spillets symboler, og kan gi deg mange spennende gevinster. Lyden som er satt til spillet passer perfekt med sine sci-fi lyder.

Bonusfunksjoner

Spinner du uten å få gevinst, kan du utløse en funksjon som heter Instability, som gjør at tilfeldige wild-symboler plutselig dukker opp og kan gi deg gevinster. Klarer du å få fem eller flere like symboler får du gevinst. Får du fire like symboler så ganges gevinstene dine med en x2 multiplikator. Jo flere klynger du får per spill, jo større gevinster kan du vinne. Spillet har også fire ulike Quantum-funksjoner som hjelper deg med å vinne gevinster – Implosion, Alteration, Demolition og Incision. Den største bonusen fås når du har fylt opp alle fem Quantum-funksjonenes målere. Da utløses funksjonen Gargantoon som gir deg store mengder wild-symboler!

Fordeler

Reactoonz er en spilleautomat som byr på nye og spennende funksjoner. Heldigvis er det mulig å prøvespille denne spilleautomaten gratis slik at du kan lære deg litt om dette artige spillet før du begynner å spille for egne penger. Grafikken er morsomt laget til, og det er artig å spille med spillbrettet på denne spilleautomaten. Høyeste mulige gevinst med kun de vanlige symbolene er 75.000 mynter, noe som fort kan bli en fin overraskelse fra disse utenomjordiske skapningene. Leter du etter et nytt spill å spille på, da er den spennende og underholdende Reactoonz-spilleautomaten vel verdt å prøve ut.

Ulemper

Reactoonz er kanskje en spilleautomat som vil slå best an hos de yngre kasinospillerne. Mange vil nok synes at denne spilleautomaten fort kan bli litt barnslig. Det er også lurt å prøvespille Reactoonz gratis før du begynner å spille for egne penger, slik at du lærer spillet litt bedre å kjenne. Det er et par nye funksjoner som det kan være en fordel å bli litt kjent med. Du vil ikke finne klassiske spinnende hjul på denne spilleautomaten, men dette legger ingen demper på spillets underholdningsverdi. Du finner heller ingen bonusspill, scatter-symboler eller progressive jackpoter på spillet. Innsatsmulighetene kunne gjerne vært litt mer varierte.

Oppsummering

Spillprodusenten Play’n GO har gjort en god jobb med Reactoonz – den er underholdende og spennende, med musikk og animasjoner som passer spillet perfekt. Spilleautomaten er lagt opp som et brettspill med syv rader og syv rekker, i stedet for det tradisjonelle oppsettet med hjul og rader. Du får gevinster ved å få fem eller flere like symboler i en klynge. Det er flere gode vinnermuligheter i spillet, og hver og en av de artige figurene som ramler inn i spillet kan gi deg gode gevinster når de ramler på rett sted i vinnende kombinasjoner. Høyeste mulige gevinst med kun de vanlige symbolene er 75.000 mynter!