The Falcon Huntress – en spilleautomat med gode funksjoner

The Falcon Huntress

Det er ikke alle steder det er like selvfølgelig at kvinner kan delta i ulike konkurranser, og på spilleautomaten The Falcon Huntress kjemper en kvinne fra Mongolia om å kunne delta i falkejakt, for så å kunne lære fuglen opp til å jakte på dyr. The Falcon Huntress bygger på en film som ble utgitt i 2016, med navnet «The Eagle Huntress». Mye av temaet og historiene er de samme, og det er stort sett bare fuglen som er byttet ut. The Falcon Huntress er en spilleautomat som er utviklet av Thunderkick, og den holder seg til det tradisjonelle oppsettet med fem hjul, tre rader og ni gevinstlinjer.

The Falcon Huntress er en ganske ny spilleautomat, og den kom ut på markedet i begynnelsen av 2018. Dette er en enkel spilleautomat å spille på, med noen gode funksjoner som gjør nytten både når det kommer til god underholdning, og også når det gjelder muligheten til å vinne gode gevinster. Designet på spillet er ryddig, og det er lett å forstå spillets prinsipp. Grafikken er godt laget til med inspirasjon fra både den mongolske kulturen, så vel som selve historien spillet er basert på. The Falcon Huntress har flere spennende symboler som kan gi deg innbringende gevinster mens du spiller. Wild-symbolet i dette spillet er også scatter-symbolet.

Gevinstlinjer og innskudd

The Falcon Huntress byr på et nokså klassisk oppsett med sine fem hjul, tre rader og ni faste gevinstlinjer. Symbolene i spillet er blant annet den ivrige kvinnelige falke-jegeren, falken, fjær, et egg, og de tradisjonelle kortsymbolene A, J, K, Q og 10. Spillet kan potensielt by på store gevinster med sine wild-symboler. Innsatsnivået strekker seg fra 0,10 euro til 100 euro per spinn. Dette betyr at spillet burde passe både små- og storspillere. Ulike symboler gir ulike gevinster, avhengig av hvilke kombinasjoner du får, samt innsats. Dersom du satser f.eks. 1 euro per spinn, vil fem fjær på hjulene belønne deg med 50 euro.

Tema og design

Hvert land har sine ulike kulturer og tradisjoner, og i Mongolia er det ganske vanlig å lære opp sterke fuglearter til å jakte på vilt. The Falcon Huntress bygger i utgangspunktet på en filmatisert historie som kom ut i 2016, og handler om en ung mongolsk kvinne som gjerne ville jakte på ørn. Dette var ikke så akseptert i samfunnet hun levde i, men til tross for ulike utfordringer klarte hun å bli en meget dyktig jeger. Grafikken i spillet er godt og detaljert laget, med inspirasjon fra både historien og den mongolske kulturen. Lydsporet består av mongolsk-insprert musikk og lyden av vind fra fjellene.

Bonusfunksjoner

The Falcon Huntress har ikke mange funksjoner, men de funksjonene den har fungerer godt både når det kommer til spillets underholdningsverdi, og ikke minst muligheten til å vinne gode gevinster. I spillet finner du forskjellige symboler som er hentet fra historien, slik som et egg i et reir, fjær, jegeren og de klassiske kortsymbolene A, J, K, Q og 10. Wild-symbolet i spillet er falken, og den fungerer også som et scatter-symbol. Får du tre wild-symboler blir du belønnet med ti gratisspinn. «Expanding Wins» er også en spennende funksjon, der symbolene i et vinnende spinn utvides og dekker hele hjul. Dette øker ytterligere vinnersjanser betraktelig.

Fordeler

Det er alltid spennende å prøve nye spill, og The Falcon Huntress er intet unntak. Spillet bygger på en eventyrlig historie, og dette kommer også tydelig frem i spillet. Grafikken satt sammen med lydsporet gir deg nesten følelsen av å være i Mongolia – ja, til og med som om du skulle være med den mongolske kvinnen på jakt. Selv om dette er en enkel spilleautomat gir den gode gevinster med de funksjonene som spillet inneholder. Får du tre wild-symboler (falk-symbolet fungerer både som wild- og scatter-symbol) så aktiverer du bonusfunksjonen som gir deg ti gratisspinn, noe som kan føre til store gevinster. Expanding Wins er også en morsom funksjon.

Ulemper

Nye spilleautomater må læres å kjenne, og slik er det også med The Falcon Huntress. Dette er en ny og spennende spilleautomat som inneholder de tradisjonelle og klassiske funksjonene som de fleste spillere kjenner til. Likevel er det en fordel å prøve spillet gratis før du velger å spille for egne penger, for å teste ut om du i det hele tatt vil like denne spilleautomaten. Mange spillere vil nok savne flere bonusfunksjoner eller en progressiv jackpot, men du kan likevel vinne 10.050 ganger innsatsen din – noe som er vel og bra. Men for at gevinstene skal bli riktig store, krever dette at du spiller med en høy innsats.

Oppsummering

The Falcon Huntress er en ganske ny og spennende spilleautomat fra spillprodusenten Thunderkick. Den er lett å forholde seg til, og inneholder noen få, men spennende funksjoner samt flere gode gevinstmuligheter. The Falcon Huntress bygger på en mongolsk og filmatisert historie, og tema i spillet er en kvinne fra Mongolia som ønsker å bli en dyktig falkejeger. Grafikken i spillet er god og detaljert, med inspirasjon fra både den mongolske kulturen og historien spillet er basert på. Lyden og musikken som er satt til spillet passer perfekt til spillets tema, med sus fra de mongolske fjellene og enkle musikktoner med mongolsk preg.